Handelsbetingelser

 

GENERELLE OPLYSNINGER


Website: www.lystorvet.dk
Virksomhedens juridiske navn: LT Retail Aps
Organisationsform: ApS
CVR: 42 22 00 94
Virksomhedsadresse: Lundingsgade 1, 8000 Aarhus C, Danmark
E-mailadresse: lars@lystorvet.dk
Telefon: 8618 3737
Virksomhedens etableringsår: 2021

§ 1 Bestilling

Køber skal ved hvert køb acceptere disse handelsbetingelser. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver.
Varer på Lystorvet.dk kan kun bestilles af personer, der er  fyldt 18 år og er myndige.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du logge ind og gå til siden “DIN KONTO” eller sende en e-mail til lars@lystorvet.dk

§ 2 Betaling

På lystorvet.dk kan der betales med: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard
Vi tager ikke kortgebyr.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Lystorvet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit


§ 3 Levering


Vi leverer fragtfrit til hele Danmark, og levering sker med Post Nord eller GLS. Leveringstiden er 1-5 dage. Specialvarer og varer der ikke er på lager, kan have længere leveringstid, hvor kunden informeres om forventet leveringstidspunkt.
Vi leverer også gerne til udlandet, herunder Grønland og Færøerne. Ved levering udenfor Danmark (DK), bedes du kontakte os for yderligere information, 8618 3737 eller lars@lystorvet.dk

 

§ 4 Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Lystorvet.dk Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail lars@lystorvet.dk eller telefon 8618 3737. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte og rimelige udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Lystorvet, Lundingsgade 1, 8000 Aarhus. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Du kan se vores butiks åbningstider her på hjemmesiden.
 

§ 5 Vare undtaget af fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


§ 6 Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på lystorvet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:
Lystorvet, Lundingsgade 1, 8000 Aarhus.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad skal jeg sende tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.


§ 7 Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Lystorvet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LT Retail Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. beskyttelse

 

Følgende fra Lystorvet.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:

Direktøren: Lars Østergaard Olsen
Den dataansvarlige på Lystorvet.dk er Lars Østergaard Olsen
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.
 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte vos, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: lars@lystorvet.dk


§ 8 Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

 

 

Lystorvet
Lundingsgade 1
8000 Aarhus C
Telefon: 8618 3737 (Hverdage 10:00 - 17:30)

lars@lystorvet.dk

 

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for klageløsning
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

 

Lovvalg og værneting:

Enhver uoverensstemmelse mellem parterne skal afgøres i henhold til dansk ret og efter nærværende salgs- og leveringsbetingelser.

Tvister der ikke kan løses i mindelighed, afgøres med forbrugerens hjemting som rette værneting.


§ 9 Standard fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
Lystorvet.dk
Lundingsgade 1
8000 Aarhus C
Telefon: 86183737

lars@lystorvet.dk


Jeg/vi (*) meddeler herved, at

Jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med,

Min/Vores (*) købsaftale om følgende

Ordre nummer ( __________ )

Varer ( __________ )

Bestilt den ( __________ )

Modtaget den ( __________ )

Forbrugerens navn ( ____________ )

Forbrugerens adresse ( ____________ )

Forbrugerens underskrift ( ____________ ) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato (__________)

Det ikke relevante udelades


Kontaktoplysninger
Lystorvet
Lundingsgade 1
8000 Aarhus C
Tlf. 8618 3737
e-mail: lars@lystorvet.dk
CVR. 42 22 00 94

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19. maj 2021

Hent vores handelsbetingelser: