Postkasser

Postkassen er noget af det første folk lægger mærke til, når de går forbi dit hus. Vil du gerne give folk et godt førstehåndsindtryk, når de ankommer til dit hjem for første gang? Så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan din postkasse skal se ud.


Stort udvalg af Lampas-postkasser

I vores sortiment kan du finde alt fra den klassiske sorte Lampas-postkasse til den minimalistiske postkasse, OUTFIT, hvor udtrykket er renset for de alle unødvendige detaljer. Fælles for alle vores postkasser er, at de har et enkelt og tidløst design, der vil passe godt til ethvert hus. Uanset hvad dit behov måtte være, så står vores personale klar til at hjælpe og vejlede dig omkring, hvilken postkasse der er den rigtige for dig.

LIBER postkasser er blevet et ikon indenfor dansk design

Tilbage i 1980 tegnede arkitektfirmaet Friis og Moltke Design den legendariske LIBER postkasseserie. Det officielle navn for postkassen er LIBER L17B. Men rigtige mange danskere kender den under navnet Lampas-postkassen. LIBER postkassen er kendt og elsket af mange. Den har et tidløst design, som på én gang både er klassisk og moderne.

Lampas-postkassen er kendt for sit enkle design og runde former, hvor den runder foroven og forneden. Selv det indvendige indkast til breve og aviser er rundt. I fronten er der ingen samlinger, hvilket gør hele designet minimalistisk. I stedet har man valgt, at der skal være to rene flader, der overlapper hinanden fra hver deres hængsel over og under postkassen. Det eneste, der lige bryder hele det enkle design er RUKO-låsen.

Der er kræset om hver eneste detalje, materiale og ikke mindst formen på postkassen. Hver gang du tømmer postkassen, kan du med det samme mærke, at det er en ægte kvalitetspostkasse, du har at gøre med. Postkassen føles helt anderledes end andre postkasser. Det skyldes det ekstra tykke stål. Selve klappen er tung, men når du løfter op i det – er det helt uden raslen. Når du lukker klappen igen, så lander den helt lydløst på grund af de to gummiknapper på postkassen. Lampas-postkassen er et levende bevis på, at når dimensioner og funktionalitet er nøje gennemtænkt til mindste detalje, så kan man opnå noget, der er tidløst, holdbart og unikt.

Friis og Moltke postkasser udstråler kvalitet og design

Hos LYSTORVET har vi nøje udvalgt vores sortiment. Vi går op i kvalitetsbelysning og postkasser. Er du på udkig efter kvalitetspostkasser i dansk design, så er du havnet det rigtige sted. I vores udvalg kan du finde Lampas-postkasser designet af Friis og Moltke, der netop lever op til de her krav.