Le Klint

Le Klint lampe

Le Klint er indbegrebet af dansk design.

Siden 1943 har Le Klint været kendt for den helt unikke foldeteknik, og som er kendetegnende for virksomhedens DNA. Det startede med papirskærme men er senere udviklet til også at omfatte plastskærme.

Le Klint har et omfattende sortiment af lamper, og uanset hvilket behov du har, finder du altid en model der opfylder dit belysningsbehov. Skal det være en klassisk lampe eller skal den være morderne – LYSTORVET hjælper og vejleder dig gerne.

Sammen med dygtige designere udvikler Le Klint hele tiden nye lampedesigns. Dette sker typisk i et tæt samarbejde med virksomhedens dygtige og engagerede medarbejdere. Som legendariske serier kan nævnes Corronade, Mutatio, Frugtlygten og model 368.
 


Le Klint lamper

Den legendariske Sax-lampe, som blev lanceret helt tilbage i 1952, har lige siden hængt i adskillige hjem og været en trofast lys-ven. Lampen er højt skattet og værdsat, og bliver ofte repareret med ny ledning eller nye trædele. Leklint råder over et omfattende lager af dele til Sax-lampen, så det lykkes næsten altid at finde en del der matcher med den patinerede del.

Le Klint lamper har utallige anvendelsesmuligheder. Den foldede skærm tillader at lyset trænger igennem, og dermed opnår man en oplysning af store dele af rummet, og ikke kun i den retning hvor skærmen er åben.

Le Klint har – som en af de få - valgt at fastholde produktionen i Danmark og med en beskæftigelse på ca. 45 medarbejdere.

Kom og se LYSTORVETS unikke Le Klint udstilling i vores butik i det centrale Århus eller gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at købe din Le Klint lampe på vores webshop, lystorvet.dk

Søger du forhandlere af Le Klint, kan du trygt vælge LYSTORVET, da vi selvfølgelig er autoriseret Le Klint forhandler, og som sikrer dig den bedste service.

Se udvalget herunder og køb din Le Klint lampe online eller i vores butik.