Le Klint skærme

Et af de vigtigste elementer i en lampe er skærmen. Skærmen danner rammen om lyset, og derfor er det ikke lige meget, hvilken skærm der sidder på din lampe. Hos LYSTORVET i Aarhus kan du blandt andet finde de populære Le Klint-skærme.

Den danske designvirksomhed Le Klint har gennem tiden designet nogle af de mest kendte lamper og skærme. De løse lampeskærme fra Le Klint er blandt deres største værker. De er kendt for deres høje kvalitet og plisserede design, der sørger for, at lampen giver et rigtig flot lys til rummet. Derfor er det ikke så sært, at du kan finde Le Klints lampeskærme i mange danskeres hjem.

Besøg butikken og se udvalget af Le Klint-skærme

LYSTORVET befinder sig på Frederiksbjerg i Aarhus – her kan du udforske vores store udvalg af Le Klint-skærme og trendsættende lamper i alle prisklasser. Vi har byens største udvalg af løse skærme på lager.

Vores erfarne personale i Aarhus står klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at udskifte selve skærmen på din originale Le Klint-lampe, eller du ønsker at opgradere til en anden lampe med en smuk original skærm fra Le Klint. Tag gerne din lampe med ind i vores butik, så vi kan sikre dig den bedst mulige skærm til netop din lampe.

Foldehåndværket er synonymt med dansk design og håndværk

Le Klint er en moderne virksomhed, der holder fast i deres stolte og stærke tradition for håndværk. Med en Le Klint-lampeskærm får du autenticitet, originalitet og den særlige fortælling om håndværket, der er en stor del af virksomheden.

Alle Le Klint-skærme bliver stadig håndfoldet og nøje kvalitetstjekket den dag i dag. Når lampeskærmen er præget, foldet og syet, så lander den i afdelingen, der sikrer kvaliteten af produkterne. Til slut bliver skærmen vendt, drejet og studeret nøje en allersidste gang, inden den pakkes ned og afsendes.

Mange ingeniører har forgæves forsøgt at lave maskiner, der skulle efterligne foldehåndværket. Men det viste sig hurtigt, at de krydsplisseringer var for vanskelige for en maskine at folde. Det kræver nemlig særlige fingerfærdigheder, og derfor tager det typisk et år at lære foldeteknikken. For at mestre alle modellerne i sortimentet, så taget det mellem 2-3 år. Faktisk bliver medarbejderne, der kan teknikken, også inddraget i designernes modeloplæg, når nye idéer skal omsættes til egentlig produktion. På den måde sikrer man, at det hele er gennemtænkt til den mindste detalje – lige fra håndværket til designet.