LYSTORVET åbnede som lampebutik i 2010

LYSTORVET er en specialbutik indenfor belysning, og er beliggende i en smuk, gammel og bevaringsværdig ejendom på Frederiksbjerg i Aarhus. Butikken er beliggende ud til Frederiks Allé, hvor der er en ½ times fri parkering. Alternativt er der ofte mulighed for parkering for enden af Lundingsgade eller Ole Rømers Gade (husk p-afgift).

Her finder du byens største udvalg af design- og kvalitetslamper, skærme samt et stort sortiment af lyskilder og andet tilbehør. Butikkens udstilling har et stort udvalg af lamper i alle prisklasser, fra bl.a. Louis Poulsen, Le Klint, Fritz Hansen (Lightyears), Artemide, Flos, Foscarini, Luceplan, Gubi, Piet Hein, Pandul, LYFA, Vipp, Verpan og mange flere.

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed med byens bedste service og professionelle rådgivning, og er din garanti for en god oplevelse i butikken og det rigtige valg af belysning. Vi vejleder dig gerne i alt fra design til lyssætning. Vi rådgiver også gerne om lyskilder, så de passer til dine lamper og dine ønsker til lysets farve. Har du brug for vejledning om valg af lamper i dit hjem, aftaler vi gerne et besøg hos dig i dit hjem.

Butikken er naturligvis autoriseret forhandler af alle vores brands, og du er dermed sikret den rigtige faglige rådgivning.

Som et supplement til den fysiske lampebutik har Lystorvet en Web-butik, hvor du har mulighed for at handle online. Denne bliver justeret og udvidet løbende, således, at den forhåbentlig indeholder de lamper og informationer, du søger. Er der produkter eller informationer du mangler, så kontakt os gerne, butik@lystorvet.dk eller på 8618 3737.


LYSTORVET er e-mærke godkendt

Når du handler på lystorvet.dk, er du sikret en tryg handel. Vi lever altid op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttelse. e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet.

Du kan læse mere om e-mærket her