LYSTORVET åbnede som lampebutik i 2010

Lystorvet er en specialbutik indenfor belysning, og er beliggende i en smuk, gammel og bevaringsværdig ejendom på Frederiksbjerg i Aarhus. Butikken er beliggende ud til Frederiks Allé, hvor der er en ½ times fri parkering. Alternativt er der ofte mulighed for parkering for enden af Lundingsgade eller Ole Rømer Gade (husk p-afgift).

Her finder du her byens største udvalg af trendsættende lamper, skærme samt et stort sortiment af lyskilder og andet tilbehør. Butikkens udstilling har et stort udvalg af lamper i alle prisklasser, bl.a. mærkerne Louis Poulsen, Le Klint, Frits Hansen (Light Years), Artemide, Flos, Foscarini, Gubi, Piet Hein, Modi Form og mange flere.

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed med god service og professionel rådgivning og er din garanti for en god oplevelse i butikken. Vi vejleder dig gerne i alt fra design til lyssætning. Vi rådgiver også gerne om lyskilder, så de passer til dine lamper og dine ønsker til lysets farve.

Butikken er naturligvis autoriseret forhandler af alle vores brands, og du er dermed sikret den rigtige rådgivning.

Som et supplement til den fysiske lampebutik har Lystorvet en Web-butik, hvor du har mulighed for at handle online. Denne bliver justeret og udvidet løbende, således, at den forhåbentlig indeholder de lamper og informationer du søger. Er der produkter eller informationer du mangler så kontakt os gerne, butik@lystorvet.dk eller på 8618 3737.Vores web butik er naturligvis e-mærket.
Du kan læse mere om e-mærket herLYSTORVET er e-mærke godkendt
Når du handler på lystorvet.dk, er du sikret en tryg handel. Vi lever altid op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttelse.
e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet.

Du kan se vores certifikat her