Rådgivning - hos jer

Valget af den helt rigtige belysning kan være vanskeligt, men én ting er sikkert – den gør en verden til forskel. Vi er Aarhus’ førende specialbutik inden for kvalitetsbelysning, og det forpligter. Hos Lystorvet er vi eksperter på området, og derfor tilbyder vi en personlig rådgivning hjemme hos jer. Det giver os nemlig mulighed for at tage udgangspunkt i jeres hjem og dermed de omgivelselser, som jeres fremtidige belysning skal fungere i.

Vi tilbyder rådgivning hos jer

Rådgivningen starter oftest med et besøg i vores butik på Frederiksbjerg i Aarhus. Her tager vi en uformel snak om jeres ønsker og behov, så vi har en klar idé, inden vi kommer på besøg hos jer. Det kan være en fordel, at I har en skitse af rummet/boligen, som giver os et godt udgangspunkt.

Dernæst kan vi aftale et besøg i jeres hjem, hvor vi gennemgår boligen og jeres behov for lys. Alt dette munder ud i, at vi deler vores råd og forslag til den bedste løsning hos jer – selvfølgelig med jeres præferencer og ønsker for øje.

Find dine lamper i vores store udvalg

Vi har et bredt udvalg af lamper, og derfor er det gode råd heller aldrig langt væk, når du kommer forbi butikken for at få vejledning eller inspiration. Det store univers af lamper kan virke uoverskueligt, men med vores hjælp kan vi lede dig i den rigtige retning – og vi er helt sikre på, at vores sortiment rummer det, du søger.

Der er nemlig meget mere forbundet med valget af lamper end blot udseendet på dem. Hvordan reflekterer lyset, hvor stærkt eller svagt er det, og hvor passer lampen bedst ind? Alt det og meget mere kan vi hjælpe dig med i dit eget hjem.

Denne service kan være forbundet med et gebyr – kontakt derfor gerne butikken og hør nærmere på 8618 3737 eller lars@lystorvet.dk.